Events

EVENTS FOR YOU (IN DUTCH)

MEET ONS BIJ DE IMPACT FAIR 4-6 APRIL

Yes, we zijn bij de Impact Fair, de grootste Impact Experience van Europa, die vindt plaats in de Jaarbeurs tussen 4-6 april. Een beurs vol inspiratie als het gaat om impact maken en de SDG’s (sustainable development goals). We willen ons verhaal vertellen en mensen inspireren om bewuster te worden met het omgaan van schoon drinkwater. Voel hoe het is om te roeien voor 1 liter schoon drinkwater en leer meer over ons missie #Aquawareness.

Wij zijn ook als spreker te horen op de vrijdag en zaterdag. Op vrijdag zijn we te vinden op Speakerpit 3 en op zaterdag in de Mediaplaza. Check het programma uit. 

Tickets zijn te bestellen via de Impact Fair website. Dag 1 (donderdag) is voor B2B, Dag 2 (vrijdag) is voor Gen Z en scholen en Dag 3 (zaterdag)  is voor families en publiek. Vraag ons voor een kortingscode. 

We zien je daar op stand 3D106, hal 3!

Omniversum Avontuurlijk Filmavond met Team Ocean

25 januari om 17.30

Team Ocean organiseert i.s.w met het Museon-Omniversum op donderdag avond 25 januari een avontuurlijke filmavond op grootbeeld formaat! Met als thema de oceanen en expedities. 

Het lijkt ons onwijs leuk om elkaar te ontmoeten zodat we jullie kunnen meenemen op onze reis en missie  #Aquawareness, terwijl jullie genieten van twee prachtige films.

De eerste film – BBC Earth’s Oceans, our blue planet en Team Ocean aftrap (start om 18.00u). En na de Ocean film kunnen wij blijven zitten voor de 2e film (start om 19.00u) -Shackleton over o.a expedities & leiderschap.

Team Ocean
Als Team Ocean doen we ook een introductie vooraf aan de films en stellen we ons voor om nieuwe ambassadeurs in het publiek op te roepen onze missie te steunen.

Speciaal actie
Voor slechts €8,00 (2x een Omniversum film) en ontmoeting met Team Ocean (die eind mei 2025 vertrekken om de Pacific Ocean over te gaan roeien voor waterbewustzijn.

Aanmelden
Wel even aanmelden via het formulier

Locatie: Omniversum
Verzameltijd: donderdag 25 jan 17.30u
Start film 1: 18.00u, Start film 2: 19.00u
Adres: President Kennedylaan 5, 2517 JK, The Hague The Netherlands
Wat neem je mee? 
Een heerlijke lach en iedereen die je maar wilt verbinden met onze missie!

Wij hebben enorm veel zin om in de sfeer van de oceanen te worden meegenomen, tenslotte is dat onze wereld over krap 4 maand

INDOOR ROEI MARATHON - HEEL NL ROEIT VOOR WATER

Samen met CrossFit Nederland organiseer we een roei marathon - Datum wordt binnekort bekand gemaakt

Team Ocean samen met CrossFit Nederland organiseren hét indoor roei evenement van het jaar. We gaan met zoveel mogelijk sportscholen tegelijkertijd 1 dag roeien voor het goede doel. Hiermee halen we geld op voor de missie en het avontuur van Team Ocean dat in mei 2025 roeiend de Grote Oceaan gaat oversteken om aandacht te trekken voor het dreigend schoon drinkwater tekort in de wereld. Datum wordt binnenkort bepaald maar je kan alvast aanmelden. Dan stuur we je een mail met alle details. 

Hoe werkt het: Je meld je via dit formulier alleen of met een team aan. Als je graag in een team wilt maar je hebt nog geen team, geen zorgen, dan koppelen wij je aan een team. 
 
Voorbereiding: Ja ontvangt een trainingsschema op de marathon dat je individueel thuis, zonder roei machine kan volgen. Natuurlijk besteden we in de weken voor het evenement er in de sportschool ook nog eens extra aandacht aan. We werken samen naar de grote dag toe en doen er alles aan om het tot een onvergetelijke dag te maken. 
 
Kosten: meedoen is op basis van vrijwillige donatie. Hiervoor ontvang je nog een link. Verdere informatie over voorbereiding en het event zelf volgt na inschrijving. Zet de datum alvast vast in je agenda en zegt het voort.

Let’s row this ocean together and create #AQUAWARENESS.
AANMELDEN: